Uw auto in een nieuw kleurtje?

Voorheen betekende dat: naar de autospuiterij voor een definitief en onomkeerbaar resultaat. Nu kunnen we uw auto elke gewenste (tijdelijke) kleur geven. Of het nou die fantastische matzwarte look moet worden of een stijlvolle staalgrijze kleur in mat of glans, of een knotsgekke fullcolorprint, de mogelijkheden zijn gecombineerd met de nieuwste technieken onbegrenst. We kunnen desgewenst een CarbonFibre dak en/of motorkap toepassen en het resultaat is verbluffend. Het is alsof uw auto gespoten is.

Groot bijkomend voordeel…….vooral voor de nieuwere auto’s, de orginele lak blijft in nieuwstaat. Benieuwd naar de kosten? Die zijn sterk afhankelijk van het merk en type auto en uiteraard uw wensen en kan daarom hier niet genoemd worden. We willen toch vooraf graag de staat van de auto en de lak zien dus als u belangstelling heeft kom dan langs en we geven een offerte op maat.

Tips

  • De folie heeft 4 dagen nodig om te hechten, wij adviseren de auto in de tussentijd niet te wassen.
  • Was bij voorkeur met de hand
  • Kies bij de wasstraat een hot wax voor extra bescherming
  • Neem bij gebruik van een hogedruk altijd minimaal een meter afstand

een compleet andere look met een stoere wrap:

Dakwrapping is niets anders dan alleen het dak van uw auto voorzien van folie met als eindproduct een schitterend resultaat. De mogelijkheden zijn net als de carwrapping onbegrenst. Denkt u bijvoorbeeld aan een panorama look, een stryping of een dampatroon. Ook kan DenSign u helpen en adviseren met uw eigen ontwerp.

Allereerst voor uw veiligheid (minder UV straling) maar ook om de uitstraling van uw auto te vergroten.De beschikbare folies…… met ….% en wat wettelijk toegestaan is.

Voordelen van blinderen

– Veel minder last van zon verblinding

– De folie verminderd ook irritatie van laagstaande zon

– Een speciaal filter waardoor 99% van de schadelijke UV stralen worden geblokkerd.

– Het geeft uw auto een extra mooie uitstraling

– De ruitfolies zorgen voor privacy (minder inkijk) Zowel u als uw waardevolle spullen.

– Het interieur van uw auto verkleurd minder omdat de UV straling flink wordt verminderd

WILT U UW VOERTUIG VOORZIEN VAN EEN WRAPPING?